Over ons

Welkom bij QualiGreen, een bedrijf dat zich toelegt op het herstel van het ontregelde hormonale systeem en het vergroten van bewustzijn over de schadelijke effecten van microplastics en chemicaliën op onze gezondheid.

Onze reis begon met de zorgwekkende ontdekkingen van Dr. Shanna Swan, die aantoonde dat het mannelijke testosterongehalte in de afgelopen 50 jaar met maar liefst 59% is gedaald.

Deze zorgwekkende patronen vormden de drijvende kracht achter de oprichting van QualiGreen.

Onze missie

In een wereld die doordrenkt is met door de mens gemaakte chemicaliën en schadelijke stoffen, is het cruciaal dat we onze gezondheid beschermen en versterken. We willen een dieper begrip bieden van hoe deze elementen ons welzijn beïnvloeden en hoe we ons hormoonsysteem kunnen ondersteunen om een gebalanceerd en gezond leven te leiden.

Het is onze verantwoordelijkheid om informatie en oplossingen aan te reiken waarmee iedereen zich wapenen tegen de toxiciteit die de hedendaagse wereld met zich meedraagt.

Tongkat ali en fadogia agrestis

De Oprichter

Even voorstellen.. Mijn naam is Timon Groen.

Mijn reis begon vele jaren geleden, gedreven door een diepe interesse in sport en een gezonde levensstijl. Ik besefte dat de kwaliteit van ons voedsel en de voedingsstoffen die we binnenkrijgen verre van bevorderlijk zijn voor onze gezondheid. Ik wilde hier verandering in brengen.

Mijn pad leidde me naar een reis naar Zuid-Afrika, waar ik een botanische tuin bezocht, Kirstenbosch. Het was hier dat ik voor het eerst oog in oog stond met twee buitengewone planten: Fadogia Agrestis en Tongkat Ali.

Geïnspireerd door de potentie van deze natuurlijke schatten, besloot ik om mijn passie en kennis te bundelen. Het resultaat? Een unieke en krachtige formule die de voordelen van Fadogia Agrestis en Tongkat Ali samenbrengt in één handige capsule.